2011. november 26., szombat

Bundabéléses habklumpa gumipapucs 25-ös - Jelenlegi ára: 790 Ft

Bundabéléses, szép állapotban lévő, piros színű, virágmintás habklumpa, gumipapucs eladó. Lidl-ben vásároltuk újonnan, minőségi darab, nem kínai. Csak a lányom használta.  
A bélés finom pihepuha, kivehető, mosható, mi egyáltalán nem használtuk, csak a papucs volt használatban, a bélés vadiúj. Kétoldalt patenttal lehet rögzíteni, ahol a pánt is rögzül. A pántot is le lehet venni, mi azt sem nagyon használtuk. A papucs orra és talpa minimálisan kopott, de még bőven használható, jó állapotban van. A képeken is látható, megkímélt, szép papucs, hűvös időben ideális.
25-ös méret, belső talphossz béléssel kb. 13 cm, anélkül kb. 14 cm.
ÁTVÉTELRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK, KÉREM LEGYEN SZÍVES OLVASSA EL, MIELŐTT LICITÁL:
SZEMÉLYES ÁTVÉTELRE KIZÁRÓLAG A LAKCÍMEMEN VAN LEHETŐSÉG (Budapest XXIII. ker. Soroksár), VAGY KIZÁRÓLAG AJÁNLOTTAN VAGY CSOMAGKÉNT POSTÁZOM A MINDENKORI POSTAI DÍJSZABÁS SZERINT, MELY A "SZÁLLÍTÁSI ÉS GARANCIÁLIS FELTÉTELEK"-BEN MINDEN ESETBEN PONTOSAN MEGTALÁLHATÓ. SIMÁN ÉS UTÁNVÉTTEL NEM POSTÁZOK!
AMENNYIBEN A LICIT MEGNYERÉSE UTÁN DERÜL KI A VEVŐ SZÁMÁRA, HOGY A FENTIEK SZÁMÁRA NEM ELFOGADHATÓAK, AKKOR NEGATÍV ÉRTÉKELÉS MELLETT A TERMÉKET VISSZATESZEM AUKCIÓRA.
KÉREM, HOGY CSAK AKKOR LICITÁLJON, HA EZ ÖNNEK MEGFELEL, MERT UTÓLAGOS REKLAMÁCIÓT NEM FOGADOK EL, A FENT LEÍRTAKTÓL SEMMI ESETBEN NEM TÉREK EL!
Felhívom minden kedves Vevőm figyelmét, hogy postai úton bankszámlára történő befizetést nem fogadok el! A bank és a posta is jutalékot von le tőlem a befizetés után, ezért a befizetett összeg nem fedezi a termék árát és a postaköltséget! Ilyen esetben a terméket addig nem postázom, amíg a különbözetet át nem utalja a kedves Vevő. A megértést köszönöm.



Jelenlegi ára: 790 Ft

Az aukció vége: 2011-12-13 05:53
. Bundabéléses habklumpa gumipapucs 25-ös - Jelenlegi ára: 790 Ft