2011. október 27., csütörtök

ROZSDAMENTES PULT ÉS MELEGENTARTÓ AKÁR 1 FORINTÉRT - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó a képeken látható rétes-üzlet berendezés. Rozsdamentes acélból a kecskeméti MLM 2001. Bt gyártotta 2009-ben. Használt, de nem lehasznált, a melegentartó pult felületén a  használat során keletkezett kisebb karcolásokkal. Az elektromos berendezés hibátlanul üzemképes, de mindennemű garanciális felelősséget kizárok.  
 
A melegen tartó pult középen felnyíló két rekeszből áll, ahol elhelyezhető a szintén az eszközhöz tartozó 2 db, különálló, egyenként  5 db sütőlemez elhelyezését szolgáló rozsdamentes acél állvány. A sütőlemezek is hozzá tartoznak, de ezek erősen használtak. A pulton a hajlított üveg mögé helyezhető 6 db rozsdamentes acél tálca is a szett része.
 
A képen látható, kerekeken gördülő szekrény azonos magasságú a pulttal, de (bár ez a képen nem látszik) nincs egybeépítve vele. A kerekek stabilan fékezhetőek, így feltűnés nélkül biztosan egészítik ki a pultot, annak tetszőleges oldalán.
 
A képen szintén látható, falhoz helyezhető polcok a jól sikerült rétes elfogyasztásához szolgálnak (2 db felnőtt magasságú és egy a gyermekmérethez igazodó).
 
A felszerelés terjedelmes és nehéz (a pult végett). Szállításához szakember igénybevétele indokolt, ebben tudok segíteni.  


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-11-02 14:44
. ROZSDAMENTES PULT ÉS MELEGENTARTÓ AKÁR 1 FORINTÉRT - Jelenlegi ára: 1 Ft